Bi kaç gün önce forumda konu açmıştım yorgunluğumla alakalı ve çarşamba günü test yaptırdık dün sabah pozitif olduğu ile alakalı mesaj geldi ve 10 günlük karantina sürecim başladı.

Hastalık nasıl başladı derseniz eğer.

Cuma günü hiç bişeyim yoktu.
Cumartesi günü sabah biraz yorgunluk vardı akşam iyice çöküşe geçmiştim. Pazar günüda aynı yataktan çıkamadım. Pazarteside yine aynı şekilde. Yorgunluk biraz ateş boğaz ağrısı vardı. Çok fazla üşüyordum ev sıcak olmasına rağmen. Pazartesi günü yavaş yavaş tat kaybı başlamıştı iyice şüphelenmeye başladım hastaneye gittim akciğer filmi çekildim kan tahlili yaptırdım temiz çıktı negatif. Ama bi gariplik vardı belli ilk defa böyle olmuştum. Çarşamba günü tat ve koku almayı tamamen bıraktım. Sıfır. Hiç birşeyin kokusunu ve tadını almıyorum aklınıza gelecek herşeyin. Çok saçma değişik bir duygu.

Siz siz olun önleminizi almadan dışarıya çıkmayın. Ne temaslı biriyle aynı ortamda bulundum yada pozitif biri ile görüştüm nasıl nerden geldi hiç bilmiyorum. Şuan çok iyiyim. Çok şükür sadece tat ve koku yok o da zaman geçtikçe düzelicek dediler.