Sabredin, çalışın ve başarın hocam. Anlık olarak sıkışmışsınız biryerden borç alarak o açığı kapatın ve instagram reklamlarına yoğunlaşarak web sitenizi tanıtın. Sitenizdeki ürün çeşitliliğini de arttırabilirsiniz. Benim önerim bu yönde Allah sabır versin.
Borç alma gibi bir durum söz konusu değil açıkçası yorumunuz için çok teşekkürler reklam konusunda denemeler yaptım ama profesyonel bir iş yapacak maddi bir durumda değilim.
PM dönüşü sağlandı teşekkürler.
Birazcık daha kreatif içerikler ile zenginleştirin çok kalitesiz durmasın ek olarak gençlere yönelin.
Özel tasarım çizdirmek istedim 3 d baskı için ama maaliyeti karsiliyamadigim için beklemedeyim. Yorumunuz için teşekkürler
Merhaba,
Sitenizin çok fazla eksiği var. Gerek dil bilgisi, gerek teknik, gerek tasarımsal olarak absürd durumlar var. Hani siteye ilk defa giren bir kişi için güvenilir gözükmüyor. Domain güzel, değerlenir. Ancak işinize çok daha fazla emek vermeniz gerekiyor.
Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar.
Sitedeki eksikliğin farkındayım şöyle özetlemek isterim profesyonel bir logo 400 TL site içeriği için tasarım maaliyeti 600-1000 TL arası ürünler için son ticaretinde gördüğünüz gibi bir firma ile profesyonel çalışıyorum yazı icerigimiz onlarda ama diğer alternatifler fiyat olarak şuan bütçem malesef yok yorumunuz için teşekkür ederim