Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Burdan bir arkadaşa bir işe başladık 500-1000₺ arasında 2-3 güne teslim etmesi gereken ürünü 2 haftada teslim edemeyince patronum paranın geri istenmesini söyledi bende geri istedim arkadaş haklısınız yatırayım dedi 1 haftaya yakın bir süre geçti para yatmadı arkadaşa yazınca da haklı olarak para iadesi istediniz ama ben sizin paranızı harcamıştım ödeme bekliyorum ödeme gelsin paranızı göndereceğim dedi. Hani ben açıkçası kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum ama patronum parayı 2 güne yatırmasını istedi benim ne demem lazım ne yapmam lazım akıl verirseniz sevinirim. Burdan şikayet açmak istemiyorum ticareti hep olumlu olan bir arkadaş açıkçası ticaretine de leke sürmek istemiyorum ama zor durumda kaldım.
Hocam arkadaşı etkilemek istemiyor olmanız güzel bir şey fakat bu durumda arkadaş sizi zor durumda bırakmış oluyor 2 3 güne teslim etmeyi taahhüt ediyor fakat 2 haftaya teslim edemiyor üstüne bir de para iadesi için sizi oyalıyor.
Belki iyi niyetli biridir içinde kötülük yoktur orasını biz bilemeyiz fakat bu sefer de sizi mağdur etmemesi gerekiyordur. Tamamen bu konu sizin inisiyatifinize kalmış. Şikayet etseniz eğer belki olumsuz etkilenmemek için bir yerden para bulup sizin mağduriyetiniz de giderebilir. Arkadaşla özelden iletişime geçin para ödenmediği taktirde şikayet konusu açacağınızı ve - itrade kullanacağınızı belirtin size gelecek olan yanıta göre -itrade ve şikayet hakkınızı kullanabilirsiniz tamamen size kalmış bir olay