Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Türknet'te ne yaşıyorsanız Millenicom'da da yaşarsınız. Altyapı aynı olduktan sonra hepsi aynı gibi... Aralarındaki fark fiyat farkı. Ben önceden Türk Telekom kullanıyordum. Taahhüt bitince Türknet'e geçtim. Sorunsuz kullanıyorum.
Aynı fikir de değilim bu konuda sizinle hocam.
Aynı altyapıyı kullanmalarına rağmen TT sonrası millenicom'da tek bir sorun yaşamadm aktif olarak kullanıyorum ne hız düşmesi ne başka birşey 50mbps paketin kullanıyorum.

Ancak başka bir konuda da yazdığım mesajı buraya ekleyeyim ;

Millenicom'u çok kişiye öneriyordum ama covid döneminden sonra ne olduysa baya bir saçmaladılar. Bir arkadaşıma önermiştim adam 40 gün ttnetten millenicom'a geçiş için bekledi sonra ana merkez'e gitti Sarıyer'e ve kapandığını söylemişler bir kaç merkez binalarını daha kapattıklarını söylemişler hatta. Covid ilk zamanın da baya eleman falan çıkartmışlar. Şimdilik yeni kullanıcılar uzak durmalı diyebilirim.

Şuan için durumları nasıl bilmiyorum fakat bu arkadaşın geçiş esnasında müşteri hizmetlerini arayıp 60dk bağlanmasını beklediğimi biliyorum
Daha önce böyle değildi çok kısa sürede açıp ilgileniyorlardı. Belki de onun şansına bu kadar sürmesi vs. bilemiyorum.