çok şükür büyük bi deprem görmedim öyle,inşallahta görmeyiz.ama genel anlamda bu adamdan çokda farkım yok benim

- bikeresinde arabayla kaza yaptık,3 kişiyiz 2si agır hastahanelik,benim kaburga 3 yerden kırılmış.benim tepkim,vay be.nasıl vurdu lan o öyle oluyor.en ufak sinir yok,telaş yok,dünya yansa umrumda degil modundayım.
- yine başka bi kazada minibüsteyiz,2 tırın arasına daldık son sürat.otobüs pert,içinde ayılanlar bayılanlar,kolunu bacagını kıranlar filan neler var.benimde yanımdaki büyük cam komple yüzüme patladı,yüzüm gözüm param parça,her tarafımdan kan akıyor.minibüsten çıktım,yeni aldıgım pantolona bakıp,gitti cillop gibi pantolon arkadaş hay senin şöförlügüne dedim indim.benden önce çıkanlar halime baktı,heralde kafa gitti bunun yani kendinde degil diye telaşlandılar.liseden bi arkadaş gelip koluma girdi ben ilgilenirim diye.banada diyor ki,ben seni biliyorumda millet bilmez.biraz telaşlan,kafam gözüm agrıyor filan de diye uyarıyordu.yeminle söylüyorum,göz kapagımın içerisinden cam parçaları temizliyordum o an
- evde ufak bi battaniye yandı,olay büyümeden çok şükür itfaiye geldi eve.evin içi duman komple,göz gözü görmüyor.yan odada adamlar yangını söndürmeye çalışıyor,ben hariç herkes çıktı evden.ben realmadrid in şampiyonlar ligi maçını izliyordum sakin sakin. (not : oynamayı severim ama takım tutmam,maç 40 yılda bi izlerim.o da o güne denk geldi )

not : ama gerektiginde,böyle olmamayı isterdim açıkcası.hiç hoş bişey degil bence.benimki...