nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen paypal ile yurt dışında işlem yaptığın için ve kazançında yurt dışındaysa eğer hiç bir şey olmaz.
Ülkeye şu anda ne kadar para getirebilirseniz kardır. Ülkede bunu diyor şu anda. Yurt dışından elde edilen karla getirilen paralarda gelir beyanı gerekmiyor çoğu zaman.
Siz hizmet alıyorsanız ayrıca bankacılık denetleme kurulu üyesi olması gerekiyor bu işlemi yapabilmesi için. Aldığınız hizmet yurt içinde.
Kazancım yurtdışından geliyor paypala tabi ama ben paypaldan tr bankama çekiyorum parayı hocam. R10da bir yerde okumuştum, yurtdışından tr bankanıza para gelirse yıllar sonra maliye tarafından izlenmeye alınıyormuşsunuz..Bu söylemin doğruluğundan emin değilim tabi ama benim yaptığım işin legal olmayabileceğini gösteriyor bu hocam..

Aklımda şöyle bir şey var, kadirilhan.com sitesinden takipçi satın alsam, nasıl olsa gelmeyecek takipçiler. O suç için şikayette bulunsam kadir hakkında, nasıl olur ? Ayrıca bu suç için tazminat da açabilir miyim ? İbret i alem için tazminat açmak istiyorum. Öyle her önüne gelen smm panel açmasın...