reklam23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PayPal bozum işi yaparken parasını önden gönderdim ve dolandırıldım. Paypal Türkiyede yasal olmadığı için sorun oluşuyor. 2 gün önce akşam dolandırıldım. Ertesi gün (yani dün) ilk soluğu poliste aldım. Olanlar şu linkte
https://www.r10.net/1078461182-post14.html
"Paypal Türkiyede yasal olmadığı için sorun oluşuyor" bu biraz yanlış bir ifade. paypal türkiye içerisinde çalışmayan bir şirket olabilir. ama herhangi bir türkün üye olamayacağı anlamına gelmez. Sen bir ticaret yapmışsın. Hem de alıcı olarak. Paypal.com sitesinde bakiye karşılığı Türk Lirası göndermişsin. paypal ile olan ilişkin seni bağlar başkasını değil Olaya buradan bakacaksın. Sen o anki ticarette paypal bakiyesini ülkeye soktun mu ? hayır. paypal bakiyesi ile türkiyede bir alışveriş yaptınmı ? hayır. bu durumda yaptığın tek şey hizmet almaktır. sen bir anlaşma karşılığı ücret göndermişsin ve sana vaat edilen bakiye gönderilmemiş. bu şekilde gidip şikayetçi olacaksın. genelde işini iyi yapan polislerin yanında iş çıkmasın diye bilip bilmeden sallayan polis de çok oluyor... resmen başından savmışlar.