Bende senin durumundaydım @SABQCES , nette çok vakit geçirmeye başladım 3 aylık tatil sürecinde gecem gündüzüm birbirine karıştı , ne dinlediğim müzikten , ne izledğim filmden keyif alıyordum ne sitelerimle ilgilenmek nede başka bişey.Bunalıma girer gibi oluyor insan (kısmen girmiyorda değil).
İzmir BERGAMA (Ege universitesi)
univesite öğrencisiyim , nette artık zombi gibi olmadan okul başladı ve birazda olsa çıktım o internet piskolojisinden derken şimdi aptal gibi univ.de kaldığımız evede internet aldık (sabah saat 7:27 ben daha uyumadım... ve 13:30 dersim başlıyor...).İlk başlarda normal gibi geldi ama sonra gene düzen bozulmaya başladı şu an olduğu gibi..Gerçi bu günkü özel durumlardan nedeni böyle oldu , 1,5 ay önce kendimi şartladım artık bu kadar sık girmicem nete diye.Universitede ortamımız var arkadaşlarımız var , internetten kafayı kaldırıp onlarla vakit geçirmek o kadar güzel oluyorki yaşamak lazım

.Şu internetin başına oturmayıp TV başına geçince bile kendimi çok daha rahat hissediyorum.Sanki yeniden doğmuşum gibi bi his oluyor acayip oluyorum, yada okul çıkışı kafeye vs. gittiğimizde inan 1dk aklıma net vs. gelmiyor.
Sen ne sigaranı iç , ne nargileni ;-) (sağlığa zararlı :P diğer arkadaşlar yanlış anlamasın)
@H5YP0 ' ın dediklerini izmir'de uygula , amaaaaaaa
sadece vapurda denize bakma , birazda o anki durumun ile internet başında zombileşmiş halini düşün , etraftaki kızlara bak , çiftlere bak teklere bak bak işte insanlar nasıl geziyor tozuyor stresini atıyor vs. vs.
Bide bi kız arkadaş edinmeye çalış , sevgili demiyorum... Arkadaş olarak yani kız ortamı yarat kendine (diğer arkadaşların aracılığı ile yada kendi kız arkadaşların aracılığı ile) bol bol vakit geçir sonra bi manita yap , kız çok güzel dğeilse bile bi süre devam et

aklında bulunsun kız kızı getirir ;D 1 tanesi 1000 taneyi getirr (müşteri hesabı

).
öff nese işte

böyle ben bu durumdan kurtuldum.. ve bir daha o duruma girmeye hiç niyetim yok.işim harici hobi olsun diye vakit geçirmek için net başına pek oturmamaya çok gayret gösteriyorum

gezdim tozdum bakındım eh zaten uni okuyoruz (sanırım sende..)
işte böyle ;D karmaşık yada saçma yazmışımdır bilemem

sen açmışsın bizde yazdk bişiler..
NETSIZ GÜNLER , YARŞMA BITINCE INŞ. TELEKOM SİZİN MAHALLEDE 3 AYLIK Bİ ÇALIŞMA YAPAR