Her görüşe saygı duyarım hocam. Tartışma ortamı da yaratmak istemem. Bunca senedir kadınlarla haşır neşirim. Mühendislik fakültesindeyken bile diyaloglarım iyiydi. Herkesin olduğu gibi benim de başarısızlıklarım oldu. Bir kadın bir erkek arkadaşının yanında hayatımda birisini istemiyorum derse, onu istemediği anlamına gelir. Başka birini ister yani. Bu olay resmen kaybedeceğini bildiği savaşa girmek gibi olmuş. Ben olsam o kızdan çok hoşlansam, bu tarz cümleleri duyunca yavaş yavaş bağımı kopartırım. Bu hayatta ya 1 var ya 0. Yani kız yanımda olsun diye kızın sadece arkadaş gözüyle bakacağı birisi olacağıma, o kızın hayatında hiç olmam. Buradaki erkek duyguları ona yük olduğu için söyleyip içini boşaltmış. Yazının içeriğinden bile belli bu işin olmayacağı. Yazan kişi de biliyordur. Kızın verdiği cevap da kadınların arzulamadığı bir erkeğe verdiği klasik bir cevaptır. Ülkemizde kızlara ilgi olağanüstü olduğundan, onlar da bu tarz cümlelerle tehlikeleri savuşturuyorlar. Umarım değerini bilen insanlarla birlikte olur yazıyı yazan arkadaş. Bir insan için ömür heba etmeye gerek yok. Bunlar şahsi düşüncelerimdir. Saygılar.
Altına imzamı atarım kesinlikle doğru ama "yavaş yavaş bağımı kopartırım " kısmına bir ekleme yapmak istiyorum. Uzaklaşıp soğuk durduğunuzda da 'friendzone' denen olay devreye giriyor ve karşı taraf sizden etkilenmeye başlıyor. Bir kaç defa böyle bir durum başıma geldi ve çevremde de çok gözlemledim. Yazın bu taktiği de. Başımız bağlandı bizden geçti yeni nesile aktaralım tecrübeleri