Arkadaşlar artık yeter!

Papara konusu açmaktan bıkmadınız mı? Her gün erişim sıkıntısı oluyor. Tamam işinizi engelliyor olabilir ama her gün konu açmaktan bıkmadınız mı? Üstelik her gün 3-5 konu birden açılıyor. Papara'dan ayrılmanız diğer üyelerin umrunda değil.
Papara ile çiftlik bankı bir tutan arkadaşlar hani bir atasösümüz var "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer". Dedik dedik inanmadınız sonra kaptırdınız paraları şimdi de Papara ile bir tutuyorsunuz, hiç kaile bile alınmıyorsunuz.

Turknet'ten Turk Telekom'dan vb. internet sağlayıcılarının anlık erişim sorunlarını forumda açmaktan bıkmadınız mı? Her gün erişim sıkıntısı oluyor her gün konu açmaktan bıkmıyorsunuz?
3 gün internetiniz gelmez ise açın konuyu ama yarım saat internet yok diye konu açmayın lütfen!

Doğum günü olan arkadaşlar evet size de yeter!
Forumda ortalama günlük 4-5 bin online(anlık) oluyor. Her gün ortalama 13 kişinin doğum günü herkes konu açsa işimiz var. Özel olarak Coskun bey doğum gününüzü kutlarsa konu açarsınız, forum herkesin doğum gününü kutluyor.

Forumda ki dolanan noktayı, forumun kaç para edeceği vb. konuları saymıyorum bile onları artık herkes biliyor.

Ne Papara'yı nede internet servis sağlayıcılarını korumak için açmadım konuyu sadece forum artık bu tür konular ile kirlenmesin yeter!

Bir tane bu konular beni rahatsız etmiyor diyen arkadaş çıkarsa konuyu editleyip kilitleyeceğim.