RioteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki 5 ya da 10 yılda öğrendiklerini konuda bende söylemiştim hocam. Ayrıca taak adamla aynı konuma geleyim diye bir derdimde olduğunu söylememiş bulunuyorum ki öyle bir isteğimde yok. Neden mi aktarsınlar? Ya da neden yol göstersinler diyelim mi buna? Aynı ülkenin vatandaşıyız. Paramız günden güne değersizleşiyor alım gücü azalıyor benim istediğim döviz kazanmak Türkiye'de olan parayı istemiyorum. Hem kendim için hem de ülkem için bir şeyler yapmak istiyorum bununda en kolay yapılabilir yolu döviz kazanmak. Size olacakları söylememe gerek yok sanırsam. Bu ülkede aylık 10k TL bile kazanıyorsanız günden güne yetmemeye başlayacak ki şahit oluyoruz insanlara yetmiyor şuan bile.

Not: Sitem etmeye etmeye sessiz kala kala bu bataklığa girdik Türkiye olarak.
Valla sevgili dostum, yol gösteren belge bilgi çok web'de. Bu işi öğrenmek istiyorsan (web işlerininin tamamını) İngilizce bilmelisin. İngilizce bilene kaynak çok. Ama kimse işin özünü anlatmaz. Sadece temel bilgiler verir. İşe yarayayan taktik ve stratejiyi de hiç kimse karşılıksız öğretmez. Ya eğitim altında satar ki geneli web'deki free bilginin bir tık üstüdür, ya yanında çalışırsın ve çalışmaktan hayatın kayar. Ama neticede sen sürekli deneyip yanılacaksın. Hepimiz böyle öğrendik.