Hocam çok güzel anlatmışsınız gerçekten çok teşekkür ederim. İnanın çok faydalı oldu.
Çok teşekkür ederim. Brawl Stars aslında oynayabilirim. Fena görünmüyor ama bu söylediğiniz üç oyunda da aşırı rekabet var diye pas geçiyorum. Zaten PubG yi hiç sevmedim. AmongUS baktım ama ekip olmazsa çok manasız geldi bana. Tek başıma oynarken sıkılıyorum bile. Bence ekiple oynanması gereken bi oyun. Oyun içinde mikrofonları susturup oylama kısmında mikrofonları açarak konuşulacak bi oyun. Keşke 8-10 kişi bir araya gelip video çeksek çok süper olur
Pubg ve brawl stars rekabeti çok yüksek, o yüzden ilerlerken düşük abone kanallarına göre ilerlemek lazım, attığınız videonun çok izlenmesini beklemek mantıksız zaten.
Pubg ileriye yönelik oyun değil, ama brawl stars öyle. Çünkü kitlesi daha çok küçük yaş... Bu gün bu oyun biter başka oyuna geçersiniz kitleniz devam eder...
Among us sezonluk oyun, ekip şart ama ekip bile yeterli değil, izleyiciyi etkilemek önemli. Yani sıfır abonede amongus oybayım atayım derseniz siz kitle kazanamadan popüleritesi bite... Mesela şuanda full guys çeken kalmadı gibi...
Oyun kanalım olduğundan bu katrgoride çeşitli kanalları inceliyorum...
2021 de supercell yeni oyun çıkaracak, o zamana kadar kitle oluşturabilmeyi umuyorum bende