Merhaba dostlar, yakın zamanda sıfırdan yaptığım oyunu tamamlayacağım. Oyun minimalist bir puzzle oyunu. Daha önce 2 platformu da deneyimledim ama yüksek meblağlara çıkamadığım için ayrımı tam yapamadım. Uzun süredir deneyimleyen ve yüksek meblağlara ulaşan arkadaşlardan şunlar hakkında tavsiye istiyorum.

1- Google ADS TL , Unity ADS $ olarak ödüyor. Amerika ve benzeri ülkelerde reklam çıkacağımı düşünürsek hangisi daha mantıklı olur. Malum $ hergün artışta. Yabancı developerlerda Amerikada Google ADS in daha iyi getirdiğini söylüyor.
2- Google değişik sebeplerden Admob hesabını kapatma ihtimali Unityden daha çok olduğu doğru mu? Daha az ama uzun soluklu kazanç için Unity daha iyi bir tercih mi?
3- Google ADS ten ödeme aldım daha önce ama Unityden almadım. Bu ikisini ödeme alma noktasında karşılaştırabilir misiniz?
4- Reklam alan değil Reklam veren olarak Unityi deneyen oldumu hiç? Uygulama dönüşüm maliyetleri Google ADS e göre nasıl?
5- Bunların dışında IronSource, AppLovin vb platformlarla çalışan olduysa iyi veya kötü yönlerini söyleyebilir mi?