Öncelikle sevgili genç kardeşim;

Welcome to kapitalizm...

Şimdi şöyle izah edeyim sana, bir para kazanma metodu yerli ya da yabancı herhangi bir webmaster forumunda duyulmasının sebepleri aşağıdaki gibidir:

1) Para kazanılması için insan üstü çaba sarfetmek gerekir
2) Para kazanmak için muazzam bir yatırım gerekir
3) Yukarıdakilerin her ikisi gerekir
4) Aslında öyle bir metot yoktur keriz silkeliyorlardır

Şimdi benim de SEO yaparken birçok metodum var. Hatta kolay metotlarda var arasında. Ama neden kolay? Kimse bilmediği için. Kalkıp ben bunu paylaşırsam herkes yapar o zaman benim yaptığım işin bir değeri kalmaz. Ha ben bu metotlara kolay mı ulaştım? Dünyanın harcamasını yaptım. hem vakit, hem nakit harcadım. Şimdi bunları neden birine anlatayım?

Öte yandan haydi mesleğimizin zekatını verelim mantığı ile gittik bir webmaster derneği kurduk. Maksat belki bu işi öğrenmek isteyenlere ve hali hazırda yapanlara ücretsiz birşeyler sağlayalım dedik. Vazgeçtim bu işten ekmek yemek insanların "aga bu dernek nedir?" diye sormasını, 35 Lira'lık logo da benden olsun diyen olmadı...

Kısacası kardeşim bu sektörde kimse kimseye bir şey öğretmez. Ne öğrenirsen kendi paran ve zamanınla öğrenirsin. Bir şey öğretecek adamı da bulursan kaçırma, tüm angaryalarını yap.