KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Themeforest, kusursuz bir platform değil elbette ve hataları mevcut. Ben olaya hatadan çok geri dönüşlerdeki hareketlerine bakarım. Şimdiye kadar 10-15 ürün almışımdır. İçlerinden sadece birinde sorun yaşadım ve size kısaca bahsedeyim belki başkalarına yardımcı olabilir.

3-4 sene önce bir sitem için wp tema aldım. Temayı kurdum vs. lisans hatası vermeye başladı. Satıcıya yazdım dönüş yapmadı. Themeforest destek kısmına bir şekilde yazdım onlar da satıcıya ulaşamadı ve para iadesi için form doldurmamı istediler ve bekledim. Aradan zaman geçince verilen destek numarası ve konuyu kaybettim. İngilizcem de pek iyi değildi uğraşmadım. Geçen hafta yeni bir tema bakarken aklıma birden o tema geldi. Tema hala yayında ve çok fazla hata mesajı, olumsuz yorum var. Güzelce bir mail attım ve kendimi daha iyi ifade ettim. 2 gün içerisinde 3-4 sene önceki 37$'ımı geri verdiler ve özür dilediler.

Sitede kesinlikle hatalı, düzgün çalışmayan ürünler var. Yorum, yıldız vs. kısmından zaten görebilirsiniz. Ama 1/10 olarak yaşadığım bu soruna yaklaşımları olumlu oldu ve biraz dikkat ederek sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
evet ama bizi neden kabul etmiyorken o temaları hiç kontrol etmeden onaylıyor sektörde zaten çok tema var desek benden sonra o sektöre eklediği yeni temalar da var