excreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesaj yerine keşke yüz yüze söyleseydi daha rahat olurdu .
taner_izmit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde kültikin abiden dinleyelim

https://www.youtube.com/watch?v=MNCfXdVfzeQ
veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ablası mürebbiye gibi yanından hiç ayrılmıyor ki. Başbaşa oturma fırsatları olmadı daha 😅
AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajını okumadım ama umarım hayırlısı neyse o olur.

Sanal üzerinden teklif etme,birilerine açılma bana saçma geliyor ortaokul işi gibi.Ciddi düşünüyorsa yüzyüzeyken söylesin.
BySocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son cümleleri okuyunca kafası karıştı herhalde
SmmmErhaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TUĞÇE : 404 Error

Hayırlısı olsun inşallah
oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TAKİPP asdgdjahs gelen cevabı bekliyorum alıntılar mksın
vipsmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı bakalım
emrtnm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap: hmm
Alarda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dizi gibi sardı devamı ne zaman gelir
emir147 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklıma 2 tür fikir geliyor. 1- Ablası bu mesajı kızdan önce gördü kıza göstermedi daha. 2- Kız yüz yüze konuşmak istiyor uygun zaman bekliyor.
elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet normal bence açılış şekli. Eğer oda istiyorsa olumlu olarak dönecektir. Fakat daha bugün hayatımda birinin olmasını istemiyorum demiş. Belki de mesaj vermiş arkadaşınıza. Sen benden hoşlanıyorsun ama ben istemiyorum gibisinden.

Her durumda arkadaşınız açılarak iyi yapmış. Artık karşılık vermek yada vermemek Tuğçe'de. Şunu biliyorum ki bu aldığı mesajı tekrar tekrar okuyacak ve bir ömür unutmayacak. Belki aylar sonra duygularını olumlu yönde değiştirecek.
Bizi olayın sonucuyla ilgili haberdar etmeyi unutmayınız.
burhanmizrak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaş bilgileri nedir? analiz yapalım
mucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Bölümü bekliyoruz
emresari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır ben seni arkadaş olarak görmüştüm diyip muhabbeti bitircek
serdargirgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Daha bugün hayatına birini almak istemediğinin" konusu geçti dediğin yer var ya kilit nokta orası kız bu eğilimi hissetmiş
zaten öncesinde bununla sana erken sinyal vermiş. Ama istemem yan cebime koy da olabilir bol şans
LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzer sözlerin sanal yerine reel de daha fazla etki yarattığını deneyimlemiş biri olarak,ben de merakla cevabı bekliyorum
Alwaysmile08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okumadım, fakat benim görüşüm açılmanın yüz yüze yapılması. Ben bile hoşlandığım ilişki yürüttüğüm kişi ile günde 1-2 defa mesajlasirim. Yüz yüze görüşmek en güzel şey.
emresari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum benim başıma geldi
Imkansiz dedi kardeş dedi gitti pesine dustum konustum ettim 9ay sonra geldi 1 hafta sonra ayrıldı 😁
Akışına bırak o olmasada hayat devam ediyor
Calibra53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son durumu merak edeiyoruz tuğçe ne cevap vercek
sosyalbrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala dönmediyse sonuç sizi şaşırtacak bence. Bu tip mesaj alıp direk res koymuyorsa deli gibi düşünüyodur şuan. Ya uzun güzel bir mesajla arkadaş olarak görüyorum muhabbeti döner ama arkadaşık falan olmaz ya da olumluya yakın ama tam olarak olumlu olmayan bi cevap verip açık kapı sunar. Mevzu senin arkadaşta bitiyor... Kendimi falcı bacı gibi hissettim Umarım sonuç olumlu olurda r10 olarak arkadaşa kupa veririz.
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzgünüm ama abin bence olumlu yada olumsuz cevap dahi alamayacak büyük ihtimal... Neden mi? Dostça dürüst olayım yazıya bir göz attım sanki çakma SEO uyumlu makale gibi bir sürü gereksiz laf salatası gördüm tamamını dikkatle okumadım bile... Eminim kızda okumayacak..

Bak bu iyiliği kimse yapmaz 😂 sana çok daha etkili bir taktik, %90 geri cevap garantili + derdini zaten anlar karşındaki..

"Tuğçe beee 😁 Sen çok güzelsin 😊 " .. Bu sihirli kelimeyi okuyupta geri cevap ile dönmeyeni çok az.. sonra yürü yürüyebildiğin gibi...
Sizofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tuğçe’nin cevabını forumca bekliyoruz
Pinkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüldü attı mı acaba
F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok uzun çok açıklama yapmış kadınlar bunu sevmiyor böyle mesajlarda genelde süründürmeyi tercih ediyor. Tek kelime yazarsan direk heycan yapıp vereceği cevabı verir o yüzden ben uzatacağını düşünüyorum
Cevap konuya eklendi takipteki arkadaşlar