NebaServices adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video seo çalışması yapmanız gerekiyor.
Video seo dediğimiz başlık, açıklama ve etiketlerin uyumu değil mi hocam? Okuduğum bilgilere göre o kısımlara özen gösteriyorum aslında. Başka yapmam gereken bir şeyler var mı? Bu konuda bilgilenebileceğim bir kaynak önerebilir misiniz?

yildirimhasan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, youtube ile ilgili pek bilgim yok hatta üyeliğim bile yok video izler geçerim İçeriklerin gayet güzel ama bence yanlış platformda şansını deniyosun. Twitch gibi platformlarda yayın açarak belirli bir kitleye hitap ederseniz daha hızlı etkileşim alabilceğinizi düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. twitch ten de yayın yapmaya başladım. Hatta bunun için de bir web cam satın aldım. Görüntüm de olsun yayında diye. Hatta ileride twitchi de iyice çözünce youtube için video çekimi yaparken aynı anda twitch ten de yayın yapma gibi bir hayalim var. Hem insanlar kamera arkası görüntüleri de görebilirler diye düşündüm ama bunun için etkileşimli bir youtube kanalına ihtiyacım var öncelikle.

linuxfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben youtube uzmanı değilim ama bir izleyici olarak yorumlarımı sunmak isterim. İşin içine oyun girdiğinde, videonuzu izlerken bizim de sizinle oynuyor olduğumuzu düşünmelisiniz. Yani izleyiciyi o atmosferin içine katamadığınızda videonuz izlenmez. Birkaç videonuzu izledim, sanki oyun size zorla oynatılıyor gibi bir haliniz var.

Örneğin son videolarınızdan Street Fighter 5. Oyun esnasında anlatmak üzere metin oluşturup okumanız mümkün. Aynı haber videolarında olduğu gibi oyun videolarında da hazır içerik gereklidir. Sadece video tek başına yetmez. Sağlam bir içerik de gereklidir. Bunu yapmazsanız videolarınız amatörden öteye gitmez. İzleyici olarak sadece oynanış videosu izlemek istesem başka alternatiflere yönelirim zira videoda avatar görmek istemem.

Kolay gelsin, bol şans
Hocam çok teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı oldu yorumunuz. Dediğim gibi son bir iki haftadır motivasyonum neredeyse hiç yok. Aslında bir oyun network ü oluşturup arkadaşlarla birlikte sohbet ederek oyun oynamak gibi bir amacım var ama bakalım inşallah kafa dengi bir kaç oyun sever arkadaş bulup gerçekleştirebilirim bu hevesimi.
Onun haricinde Oyunu oynamadan hazır metin hazırlamak çok zor. Aslında bir kere oynayıp sonra baştan başlayıp belirli yerlerde belirli metinler yazma fikri de mantıklı. Bunu cidden deneyeceğim çok teşekkür ederim.