Twitch Dlive gibi yerlerde yayınlar açarak kitlenizi arttırabilirsiniz. Düzenli planlı yaptığınızda bunu da sosyal medya hesapları ile desteklerseniz kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız diye düşünüyorum. Tek youtube ile ilerlemek zor şu zamanda yandan farklı platformlarla desteklemeniz gerek. Ek olarak donanımsal taraftan ziyade, bütçenizin bir bölümünü reklama harcayın.
Teşekkür ediyorum. Twitch yayınları yapıyorum. Ama oraya da bakıyorum izlenen oyunlar hiç bana uygun değil. Yine de tek taraftan olmayacağını düşünüyorum bende. Bu nedenle twitch ve youtube birlikte ilerlerken aynı zamanda videoları facebook instagram ve twitter dan link olarak paylaşıyorum. Yine de bir şekilde olamıyor ne yazık ki. Bu arada reklam vermeyi düşündüm aslında. Youtube a reklam vereyim örneğin belirli kelime aramalarında benim videolarım üstte çıksın istedim ama google ads kısmında bulamadım bu ayarları sonra bıraktım uğraşmadım. Siz nerede reklam vermemi tavsiye edersiniz?
Hocam thumbnailleriniz dandik duruyor. Bu konuda yardımcı olabilirim. Aramalara ilgili oyunu yazdığımda sizin videonuz ve başka video gelse muhtemelen başka videoya giderdim şahsen. Onun dışında görüntü kalitesi çok iyi. Diksiyonunuz güzel. Konuşmadan yana da sıkıntınız yok. Mikrofonda sanki dip ses var gibi geldi bana ona da bakarsınız bi.
Hocam açıkçası ben de thumbnaillerle ilgili sıkıntı yaşıyorum. Benim bir standartım olması gerekiyor. Yazı tipini ve yazı boyutunu bile belirleyip seçemiyorum ne yazık ki. Açıkçası yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama o konuda çok daha iyi olmam gerektiğini biliyorum. Mikrofondaki dip sesi de premier pro daki ses efektleri ile yok ediyorum ama demek ki hangi videoyu izlediniz bilemiyorum ayarını çok iyi yapamamışım. Dikkat etmeye çalışıyorum. Öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim