Arkadaşlar bi abim hoşlandığı kıza şöyle bir mesajla açıldı akşam. Yorumlarınızı bekliyorum kız geceden beri cevap yazmadı. Vereceği tepkileri ve yorumlarınızı bekliyorum 😅
Alıntı
Nasıl söylenir bilemiyorum ama muhakkak sen de anlamışsındır. Yine de ben kendimi daha net ifade etmeye çalışayım.
İnanki ilk görüştüğümüzde aklımda böyle bir şey yoktu, tamamen muğladaki aksi bi arkadaşımla görüşmekti niyetim.
Nedendir bilemiyorum ama beklediğimden farklı bir kadın gördüm. Bu kadın da benim uzun süredir hissedemediğim duyguları yeniden canlandırdı.
Sana şunları bunları hissettim diyemem ama seni daha fazla tanımak istedim sonuç olarak. Yani seni sürekli buluşalım, vakit geçirelim diye darlamalarımın sebebi de buydu.
Bunları tabi ki sana yüz yüze söylemek iyi olurdu fakat uygun bir ortamı yakalayamadığımdan dolayı bu şekilde söylemek durumunda kaldım. Umarım sen de bunu anlayışla karşılayabilirsin.
Ne tepki vereceğini inan bilemiyorum ama his bu yani engel olamadım açıkçası engel de olmak istemedim.
Daha bugün hayatına birini almak istemediğinin konusu geçti ama yine de ben bunları içimde tutmaktansa sana söylemenin daha doğru olduğunu düşündüm.
Velhasıl durum bu Tuğçe, ama kesinlikle senin gibi birisini kaybetmek de istemiyorum. Bu kadar şeyi söyleyip de kaybetmek istemiyorum demem de çok mantıksız olsa da sadece senin de tahmin ettiğin şeylerin doğru olduğunu
bilmeni istedim.
Tuğçenin cevabı aşağıdadır. Alırız bi geçmiş olsun 💐
Alıntı
Bak XXXXX ben anladım zaten o kadar saf değilim tabi ki fakat ben zaten sen soylemeyesin ve arkadaşlığımız bozulmasın diye hayatıma birini almayı dusunmedigimi söyledim ve sen çok çok iyi bir insansın ben arkadaş kaybetmekten korkarım ve üzülmesini istemem bunu söylemedin farzediyorum öyle yapalım ki arkadaşlığımız bozulmasın ben üzüldüm açıkçası hani bunu kelimelere dokmesen daha iyi olurdu içinde kalabilirdi yani çünkü benim o anlamda bişey hissetmedigimi anlaman gerekirdi.