öncelikle geçmiş olsun..nasreddin hoca misali "bana bir damdan düşen getirin. Hâlimden ancak o anlar!"

benzer bir durum yaşadım kardeşim hala küfrediyorum sözleşme vs herşey olması gerektigi gibi idi kimlik fotosuna kadar ancak ürün teslim edilmedi savcılığa verdim işlem yapıldı den den den arabulucuya geldi aynı şekilde şukadar ödeme dedi yada cihazı teslim etsin vs. kararsız kaldım tamam dedim lanet olsun ödesin bitsin.. bekledik bekledik ödemedi arabulucuyuda delirtdi onada telefon vs. getireyim diyerek onuda 300-500 tokatlamış ( hala küfrediyorum) sonuç mahkeme oldu kaçtı kaçtı yakalama çıktı yakalandı kelepçelenerek eskişehirde yakalandı bulundugum ile getirildi mahkemeye çıktı karşımda itiraf etti evet dedi aldım kabul ediyorum para ama cihazı teslim edemedim ot oldu *** oldu...yan yattı çamura battı vs.

bayan hakim ( burada dahada çok küfrediyorum) karar dedi ( arkasında en az benzer 20-30 dosya var farklı konulardan hapis cezasıda çıkmış zaten)
karar... beraatine..
- Ben: nasıl ya? adam itiraf etti doğruladı nasıl beraat??
- hakim: itirazınızı bir üst mahkemeye yaparsınız konuşmayın..atarım dışarıya

ve bitti

karara itiraz ettim 2 yıl oldu öyle duruyor adam 2 yılın 1 yılını başka suçlardan bulunduğum şehirde yattı çıktı bir kısımını ankarada yattı şimdi elini kolunu sallayarak geziyor..

hala küfrediyorum.. vazgeçmedim elbet bir gün denk getirecegim diye ama bakalım

off be kustum rahatladım