AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda konu aç onlar seni buluyor.
Dürüst olmak gerekirse satın aldığım hesaplar ortalama 1K : 7-9 TL arası alıyorum.

Fakat aldıktan sonra gönderileri,dmleri,kaydedilenleri,takip edilenleri,etiketleri,gönderilen takip isteklerini sıfırlıyorum.
Ortalama 14-28 gün boş bir şekilde bekletiyorum.Her ihtimale karşı tam güvenli olsun ve alan kişiye tertemiz hesap vereyim uğraşmasın diye mecburen bekliyor.

Daha sonra 1K : 10-14 TL fiyat arası satıyorum.Şuan donukta bekleyen +10 hesabım var fakat artık satmıyacağım şuan 5-6 hesabı sattıktan sonra bırakacağım.
Her yere ilan açmanız gerekmekte.Özellikle yabancı facebook gruplarına bakın derim daha uyguna gelebiliyor.

----------------------------------------------------

Eski tarihli boş hesapları soruyorsanız eğer onunda taktiği var.
İnstagrama girip şifremi unuttum kısmından eposta sallıyorlar. Örneğin : dkajsldjasdj@hotmail.com gibi.
Eğer şifre sıfırlama bağlantısı gönderdiyse o mail eğer alınmadıysa sıfırdan oluşturup hesaba giriyorlar.

Önceden eposta onayı olmadığı için binlerce kişi böyle sallama mail ile açıp bıraktılar hesapları.
Hocama katılıyorum özellikle ispanya yada brezilya ağrılıklı gruplarda çok ucuza denk getirebilirsin.Hindistan piyasasıda çok ucuz fakat dolandırılma olayı çok fazla oluyor ona dikkat etmeni öneririm.