MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte farklı güzel soru

şimdi hocam öncelikle esnek reklam mı kullanıyorsunuz ? esnek reklamları div içerisinde koyarsanız yani sınırlarsanız sitedeki reklamın çıkma ihtimali artacaktır, tüm sitelerimde esnek kod koyup onun limitini sınırlarını div ile ayarlarım, bu sayede sizdeki sorun atıyorum %90 i bu şekilde sorunlu ise %10'a düşüyor sorun.

İlk önerim div ile kapatın, ikinci önerim full seo yapın google siteyi görmeli, doğru reklamı çıkarmak için, ayrıca hrnskmn adlı arkadaşın dediği de doğru index i yoksa da çıkarmayabiliyor. Ama bu şu demek değil zaten deneyince görürsünüz,

bir sitenize yeni konu açın, o konu henüz index almasada reklam çıkar, bu arkadasın dediğini çürütsede, bir diğer olay ise, sitenizin içerikleri atıyorum aylardır var, diğer konular index almış ama o almıyor, indexleyecek kalitede değer vermiyorsa o sayfaya indexlemez , o zaman da reklam çıkmayacaktır, arkadasın dediği kısım 2. kısım için doğru + detaylı bir cevap oldu umarım anlasılmıstır
hocam bildirim için teşekkürler, ben yanlış biliyor olabilirim ama politika yazılarında okudum diye hatırlıyorum. Kalitesiz index almayacak sayfalarda reklam çok zor gözüküyor