Hocam ben önceden işyerinde kullanıyordum Bir sorun yaşamıyorduk (Sanayi Bölgesi) Şimdi bir yakınıma evde kullanması için verdim takar takmaz sigortalar atıyor ben sigortanın kaldırmadığını düşündüm cünkü elektirikcide camını vs dün yenilettim orda taktık test ettik problem yoktu bugün kendisine teslim ettim açar açmaz sigortalar atıyor.
Açıkcası bu işin kalifiye tarafındayım ama , 10 - 12 Amper arası bir güç çekmesi gerekiyor ufonun bu şartlarda. (Tabiki hesabım dogruysa , hesap olayını unutmadıysam

) Rezistansı 1800W olanla değiştirseniz bile aşagı yukarı bu güç 8 - 9 e düşer. Benim tavsiyem öncelikle ufo her odada denenmeli sigorta atıyormu diye. Hatta sigorta panosuna bakın. Genelde en büyük amperli sigorta salona takılır. En büyük amperli sigorta nereye elektrik veriyorsa , orada deneyin. Deneme yapacagınız odadada ufoyu üçlü ile degil direk prizde deneyin. Şayet direk sigorta atıyorsa , bence sorun UFO'dadır. Çünkü bir eve takılacak en küçük sigorta 16A'dir (Şuana kadar daha aşagısını eve takan görmedim). Çünkü salonda bilgisayar , tv , telefon şarjı vb. bile takılı olsa bunların hepsinin 8 Amper güç çekecegine ihtimal vermiyorum.
Eğer bunları denedikten sonra yinede sigortalar fişe takar takmaz , yada termostatını açar açmaz atıyorsa fark bir tamirciye götürmenizi öneririm. Her eline ölçü aleti alanın elektronikçi , her tornavida tutanın tamirci oldugu bu devirde düz mantıkla hareket etmek bana kalırsa daha faydalıki , ben bu işin içinde olarak bunu söylüyorum.