Evet artık insta üzerinden yakalanmasanda buradaki konu üzerinden tespit edilebilirsin 😅
sonunda yes be
Canınız sıkılıyor ise deneyin bizde izleyelim

Ağrımayan başınız ağrımasın sonra.
sonuçları hapishaneden belirtirim
Yeni çıkan yasa ile seni bulmaları 15 dk sürmektedir.
çıkan yasa onaylanmadı diye biliyorum
Kimsenin fikrini bu tarz sayfalarla değiştiremezsiniz. Ancak çalışırsanız, geleceğinizi güzel yapabilirsiniz. Benim üniversitedeki hocam, Cumhurbaşkanına hakaret suçundan hem hapis cezası aldı, hem görevinden oldu, sonuç olarak ne oldu? Hapisteyken hanımından ayrı kaldı, çabaladığı mesleğinden oldu, geleceği söndü... Kimsenin de bir görüşünü değiştiremedi...
çok üzülüyorum bu halimize
evet instagrama bir adet daha dark__mizah_comixcx sayfası ekleniyor
alakası yok ortalık mizah sayfası kaynıyor benim yapmayı düşündüğüm daha iyi bir şey
Sanırım fazla boşta kalmışsınız boşta kalan insanlar genelde bu şekilde şeyler düşünüp başlarına iş alıp sonra ben ne yaptım diyebiliyorlar bunları boşverip kendinize güzel bit uğraş bulun kimsenin gözünü açmak için hayatınızı %10 ihtimalle riske atmaya değmez ki kimsenin görüşünü değiştirmek bir sayfa ile olacak iş de değildir insanlar doğru bildiğine inanır
yok hocam boşta kalmak değil ben bir sürü sayfa açıp yönettim. görüş değiştirmekten ziyade görüşü aynı olanları toplayıp sessiz kalmaması gerektiğini söylersen o zaman işte belki bir şeyler değişir
" insanların gözünü açıp bunlara sessiz kalmamalarını destekleyen " bunun yeri bu ülke değil maalesef. Enerjinizi başka yerlere harcayın kendinize yazık etmeyin en azından.
başka ülkede böyle sorunlar yok hocam maalesef
Bulurlar bulmazlar. Daha önce bende gençken uğraştım. Ama şöyle ben hep yarıda sayfam kapatılıyordu bir şekilde. Daha sonra tamamen sosyal medyayı bıraktım.
bana bir şey kazandırmıyordu. Kazandırmasını boşver zamanı çalıyordu. Şuan sosyal medya hizmetleri sağlıyorum hem işimden para kazanıyorum. Hem bana yarıyor hemde ağrımayan başımı ağrıtmıyorum 😂 o zaman bir tane fikrini desteklemeyen ile saatlerce konuşurdum sonuçta ya küfür edilirdi yada yaw he he çok biliyon derdi yada sen artık dayanamaz öyle der geçerdin 😂
kısacası sen bir şey değiştirmek istiyorsan önce hayatını değiştir.
hayatımı değiştireli çok oldu hocam amacım farkındalık yaratmak herkes bir konu hakkında susuyor görüş belirtemiyor korkuyor biri adım atmazsa kimse atmaz maalesef