KatzeCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bir müşterim için bir konuyu araştırıyorum lakin bulamadım. türsab belgesi olmadan
Web Sitesi üzerinden
Uçak Bileti Satışı
Otobüs Bileti Satışı
Otel ve tur satışı
Yapabilir mi? Yapabilirse nereyi kullanabilir ve fiyatlandırması ne olur
merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığın metinden bir şey bilmediğin belli oluyor, 50 bin TL vereceğim sana, bana bırak 30 günü 90 günde 500 adet iç pazar bileti sat, Türsab belgeni ben alacağım. 10 TL kar bile alamazsın ama aldın diyelim, büyük projelerin içinde bizzat çalışmış birisi için ayda 2000 - 3000 TL iyi paraymış gerçekten.

Benim bahsettiklerim ütopya değil, bugün yaşanan uygulama. Son kullanıcı senin ciro yetkinin, teminatını ne kadar olduğunu bilemez. Bugün bana Türsab belgesi getir, pandemiye rağmen nasıl mayıs ayında banka hesabına 10 milyon TL koyarsın sonra nasıl hiç bir şey olmadan tüyersin anlatayım sana. Sonra dolandırılınca kapı kapı gezersin biz nerden bilelim adamın küçük acente olduğunu devlet bir şey yapsın, dur desin diye saflarda en önde yer alırsın.

Yıllık milyonlarca ciro üreteceğim, misafirin bende emanet duran parasına 4-5 ay bloke koyacağım, otellere zamanı gelince ödemesini yapmayacağım, 1 yıl dişinden tırnağından arttırıp, 1 sene boyunca yapacağı 4-5 günlük tatilin hayalini kuran tatilciyi kapıda bırakacağım. Nasıl olsa teminatım var bankada, 7 bin TL, paylaşsınlar, ağlamak için bir paket selpak parası düşer belki.

Otel dolandırmaz ya da çok çok düşük bir ihtimal, koca otel var ortada, haciz gönderirsin, televizyonu çantana koyar hesabını kendince kapatır, hukuki olarak çözersin problemini. Ama acente - misafir ikilisinde misafiri koruyan tek şey milyonlarca TL satışın karşılığında, blokede duran 7000 TL.

İlk başta ne demişim ben, 40 yıllık kanun turizm kanunu, güncellenmesi gerekiyor, fikirlerinin güzel olduğunu düşünüyorsan bakan beye yaz istersen, onu da eklesin.
merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstersen bir profilimi incele, kim daha yazılımcı duruyor bir bakalım. Kurulu büyük sistemde satarsın, ben sana diyorum 50 bin TL vereceğim, kur sistemini 3 gün istemiyorum, 90 günde 500 bilet sat, Türsab belgeni ben alacağım.

Tam klasik personel kafası var sende, patronun kazandığı parayı hesapla, ooo güzel para, ben de kazanırım, ne yapıyor ki.

Hayırlı işler, bol kazançlar.
Heser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kibrinide al git be adam. türsab belgesi olmadan sistem kuramıyorsun hala sat ben alacam sana diyorsun ya. asıl sen bi halt bilmiyorsun.
hocam kavga etmeyınde bısı sorayım ben metro turızımde çalışıyorum bana ayrıca onlıne olarakda ucak bılest satışı icin hesap açtılar lakın burda ucak bıletı satısı hıç olmuyor nasıl bu panelı kullnarak uçak otobus turlar oteller satışını yapıp komısyon ıle kazanç sağlarım bunun satışa donuşturmenın yolu var mı?
panele kulnıcı gırıs bılgılerım ıle gırıp işlem yapıyorum iıstedığım obılet gıbı yapmak bu mumkun mu