Merhaba arkadaşlar,
yakınlarımdan 2 kişinin de bu dolandırıcılara 400'er lira kaptırmış olması sebebi ile bu konuyu açıyorum. Az önce arkadaşıma da bunla alakalı içerik yazdırıp tanıdığım herkese gönderdim. Lütfen tanıdıklarınızı uyarın ve sosyal medya üzerinden gelen A101 hediye çeki mesajlarına itibar etmemelerini söyleyin. ayrıca hesapları bir şekilde ele geçiriyorlar. yakından tanıdığınız insanların iki faktörlü kimlik doğrulamalarını açın. benim başıma gelmez demeyin geliyor. insanların eşinin hesabını çalıp herkese mesaj atıyorlar ve arkadaşlarının da hesaplarını alıyorlar. siz düşmezsiniz eşiniz dostunuz düşer. Benim elimden bu geliyordu bu kadarını yaptım. başkaları düşmesin. şu günde para kolay kazanılmıyor.
Konuyu yanlış yere açmışsam lütfen kusura bakmayın. Güvenlik ile alakalı bir durum olduğu için buraya açtım.
Telefonunuza gelen mobil ödemeleri kapatın. Mobil ödeme taleplerine olumlu ya da olumsuz dönüş yapmayın. Faturalı iseniz özellikle daha dikkatli olun. PUBG için sanırım UC satın alınıyor. Onu da nakde çeviriyorlar. Belki forumda ucuza UC satan arkadaşların aldığı yerdekilerin dönderdiği bir iştir bu.
Arkadaşıma yazdırdığım içerik:
A101 Hediye Çekil ***************