YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://ipv6-test.com/validate.php şurdan siteyi sorgulayın ipv6 desteği varsa değil 2 2000 kişiyide farkl ıgördürtürüz
Hocam This website is not ready for IPv6 diyor ama bilemedim. Site kendi sektörünün öncülerinden. Böyle bir açığı olması ne denli münkün acaba?

soz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahmin ve bilgimi paylaşıyorum.

öncelikle bilgisayarında vpn aktif et daha sonra forumdan 1 aws amazon hesabı satın al ve kendine uzak bilgisayar oluştur. Vpn açık bilgisayarında oluşturmuş olduğun uzak bilgisayra girişini yap sonrası sende

Yada senaryonun en başında ki durumu es geç bir internet kafeden oluşturmuş olduğun uzak bilgisayara bağlantı sağlayıp hangi siteye gitmek istiyorsan giriş yapabilirsin.

en başta kötü amaçlı kullanmak istemediğini yazdığın için paylaşıyorum umarım bilgiye faydam olur kötülüğe yararım dokunmaz.
Çok teşekkür ederim. 1-2 defa internet kafe olayını denedim ama birincisi bulunduğum şehirde öyle uzaktan bağlanabileceğim, dosya transferi yapabileceğim, dahası uzaktan erişime izin alabileceğim adam akıllı mekan yok Kötü niyetli olmadığıma emin olabilirsiniz

Priv8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RDP kiralayın hocam Sanal makineye gerek yok. Uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanıp paşa paşa kullanabilirsiniz
Vay anasını ya. Ben gerçekten uzaktan makine kiralanabileceğini ilk defa duyuyorum. RDP den bağlanınca farklı bir ip ile bağlanmış oluyorum sonuçta oradan takibi mümkün olmaz değil mi?