Yaklaşık 1 sene önce bu zamanlar, kurumsal satıcı diye hacklenen bir hesap ile ticaretim oldu sahibinden.com üzerinde.
Kardeşim tıp kazandı, hediye macbook alacaktım 13" 2011 model macbook pro fiyatı 1600₺'ydi o ara piyasası 1800-2000₺, pil ölü, elimde de fazla 13" 2011 pili vardı dedim alayım değiştirir ssd takar hediye ederim
Ucuz etin yahnisi derken arabulucu tarafından ulaşıldım. Numarama nereden ulaştılar bilmiyorum henüz,
Sözde, birileri arkadaşımızın adına hat alıyorlar, telefon alıyorlar, banka hesapları açıyorlar, yapılan ticaret kapsamında gelen paranın %25'i senin şeklinde anlaşıyorlar ve buna ait tüm bilgilerle dolandırılıyorum. En yakın arkadaşım avukat, ama stajyer avukat

Yardımlarıyla güzel bir tutanak tutup whatsapp'tan mesajları geri aldı ama modlu whatsapp vardı mesajlar silinmedi

- kolluk kuvvetlerine şikayette bulundum. Bulunduğum bölgede olduğundan tanıdığım memurlar vardı.
Bana memur tanıdığım ceza alır ama paranı alır mısın alamaz mısın bilmem dedi.
Dedim sorun değil başkalarının canı yanmasın, avukat arkadaşımda emniyetten gelen duruma göre dava açalım demişti.
Arabulucu tarafıma ulaştı ve para iadesi yapmak istediğini söyledi, düşünüp arayacağım dedim. Şimdi 2.el almaya kalksam şu an en kötü 3500₺ ve kardeşime eski Mac'imi verdim - bana da şirket verdi ihtiyaç kalmadı işin aslı - .
Bilgisayar'ımı isteyeyim, yoksa 1600₺'yi mi? 1600₺ şuan hiç bir şey etmiyor. Ne önerirsiniz?