selman_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş Olsun hocam
Teşekkür ederim hocam
IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yandin
Evet hocam maalesef..

SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Dr'ım kuzenim ve bu olay benim başımada geldi. Normalde bu hassasiyet 1-2 Hafta sonra bende dindi. Lakin diğer yapılan dolgu sanırsam deneyimsiz bir doktor tarafından yapıldı ve dişimin içinde yanlışlıkla pul bırakıldı. Yani dişinizin içinde sinir kalmış olabilir röntgen çektirin derim. Eğer bir sorun göremezlerse hassasiyet problemidir emin olun. 1-2 Ay'a belki de 6-7 Ay'a geçecektir.
Geçmiş olsun hocam,
Röntgen çektirmek mantıklı gibi gözüküyor hocam. O zaman bekleyeyim beklesem mi bir kaç gün daha yoksa doktora mı görünsem bilemedim. Bu arada dişimi yaşadığım şehirde ki üniversitede yaptırmadım. 3 hafta önce gittim. Bana 2-3 haftaya telefonunuza randevu tarihi gelecek denildi. Halen ses seda yok. Başka şehirdeki üniversite hastanesine gidip muayenemi ve tedavimi oldum. O yüzden aynı doktora gitmem biraz zor

zagor6390 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncellikle geçmiş olsun benimde dişim delinmişti iltihap tutuğu için baya zarar görmüştü dolgu yaptıktan sonra 1 haftaya kadar ağrılarım vardı ama sonra rahat bir şekilde o dişimi kullanmaya başladım
Geçmiş olsun hocam,
Sizde de yukarıda bahsettiğim gibi yumuşak besinlerde bile ağrı oluyordu öyle mi. Durgun halde birşey yiyip içmezken ağrım sızım hiç yok. Gayet iyiyim. Sadece besin tüketimi beni mahvediyor ...