bu kadar da algıcılık olmaz yuh...
Yanlışsan düzeltin demişsiniz.. Yanlışsınız demek ki hocam, dediğiniz her şekilde olabildiğini fotoğraftan da görüyorsunuz zaten🙏🏽
Hocam o boruyu elle yapabiliyoruz klinikte, eline nasıl geliyorsa öyle takabiliyor hemşire arkadaşlar. çeşitli nedenleri var tabiki, youtube da damar yolu açma videolarında da bahsediyorlar izleyebilirsiniz. sargının altında kanalın devamı görülmekte. bence gereksiz bir kullanım olmuş orası ayrı, hasta konforu açısından sağlıklı görünmemekte.
Algı nedir? Nasıl yönetilir? ve Yanıltıcı Algı Nasıl Yapılır Adlı Çalışmaya Bir Örnek Sadece...
Hocam ameliyat oldum 3 gün 9 serum yedik bütün damarlarım patladığı için en son tam bu görseldeki yerden taktılar damaryolunu o yüzden 10 gün hastanede kalmış birinin bir çok kez damar yolu açılması gerektiği için sağlam damar kalmamış olabilir. Bende 3 günde bu seviyeye gelmişti
Eşim doğum yaptığında bir çok farklı açıdan bebeği daha iyi tutabilmesi için damar yolu açtılar. Burada önemli olan damarı bulabilmek ne şekilde durduğunun çok bir önemi yok diye düşünüyorum.
Damara alttan girip ucunu (ven valfi) üste bantlamış olabilirler. Bu fotoğrafa bakarak yalan demek doğru değil.
evet yanlışsam düzeltin demiştim ve yanlışmış zaten öğrendim sayenizde. benim cahillimden kaynaklanan bir durum. başka bir sağlıkçı da böyle takılmayacağını yazmıştı çünkü, ondan şüphe ettim. konuyu düzenliyorum.
algı yaptığımı iddia eden arkadaşlarda sanırım hayatları boyunca öğrenmek istediği şeyleri hiç sormamış veya biliyor gibi davranmış. ya da yaptıkları her eylemi algı oluşturmak için yapmış ki herkesi öyle sanıyor. üzüldüm kendilerine. saygılarımla.