hocam devlet çıkarlarını korumak zorunda rte bunu çok ıyı yapıyor çoğu kısı boş konusuyor bu ulkede 20 yıl once cumhur baskanı ıle basbakan arsında 1 kıtap fırlatma olayı oldu ulke battı ımf den gelen paralar halkın cebıne gırmeden bankalar hortmladı malum kesımın medya ayağı fırınlarda bocek var dıye haber yaptı bır dığer sunucu haberlerden sonra hayvanat bahçesı gosterıyor çocuk aklımla bende severek ızlerdım Hayvanları gosterıyolar dıye lakın arkada ulkeme borç gelen ımf dolarcıklarını hortumluyorlarmıs
RTE ulke olarak çıkarlarını gozetmek zorunda devlet olarak ben bunun ıcın oy verdım yıne abd ıngıltere fransa guvenıyor musun helekı almanyada çalışan yenı gelen kuzenım tamamıyle yalan soyluyolar merkel gızlıyor her seyı tam sonuç vermıyorlar dıyordu.
Buna yorum yapmam siyasi mesaj olur. Ama devlet çıkarı demek kendi halkını kandırmaktan geçmez. Dediğim gibi ben mişi muşlu duyumlarla hareket etmiyorum hocam. Etrafımdaki onlarca insan korona. Basit istatistik bile yetiyor durumu gözler önüne sermek adına.