tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanal size aitse bir şeyler belirteyim en güçlü mobil işlemci kullanıyor falan artık bu hikaye oldu snapdragon un yeni çıkaracağı işlemci bundan çok daha güçlü olacak Huawei nin çıkardığı işlemci bile a14 den daha iyi kim bilir Xiaomi falan nasıl üstünden geçer bu telefonun

https://youtu.be/xzu6gzjIZ1o

şöyle anlatayım genshin impact diye bir oyun oynuyorum ben iPhone 12 pro elime geçti test ediyim üzmez belki dedim ama 19fps -28fps oynadım şaka gibiydi tasarımı falanda kötü gece yapay zekası saçmalayıp çok kötü fotoğraflar çekiyor bu yazılımsal olabilir düzeltirler mi bilmiyorum elimi acıtıyor internette gördüğüm kadarıyla bazı renklerinin soyulduğu vesayre iddia ediliyor telefonun hafif olması hoşuma gitti onun dışında hiçbir şey hoşuma gitmedi ürün Amerika da alınabilir anca batarya aşırı kötü ileride muhtemelen güncellemelerle daha kötü olacak Apple bu telefona düşük batarya koyma nedeni çok belli aparat falan satabilmek kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor ekosistemini geliştirmeye çalışıyor diyebiliriz ama bu belirli ülkelerde işe yarar çok yanlış bir politika telefonun ses kalitesi güzel diyebilirim bu telefon belki Amerika da alınır ama bu telefonu Türkiye de almak bana göre aptallık 280 dolara 144hz snapdragon 865 li telefon var günümüzde başka söze gerek yok şu an göz göre göre Apple kendini bitirmeye çalışıyor ve öylede yapacak gibi
Haklısın
Ama şunu düşünelim 5 yıl öncesine kadar çok rahat aldığım iPhone'a artık 2-3 maaşımdan ciddi bütçe ayırmam lazım. Neden?
Ülkemizin olmayan (hatta belki olanlar bile) markalar artık bize çok pahalı. ben rahat alabileceğim bir ürüne şimdi çok maaş yatıracağım diye neden vazgeçip daha düşük fiyatlı cihazlara geçmek zorunda kalıyorum ki?
Tamam belki de ucuz olanda iyi özellikler var ama o cihazı elin adamı 280 birim paraya alırken ben neden 2800 birim para veriyorum ki?

Fiyat fayda durumuna bakarsak belki tuşlu telefon senin işine yarıyordur memnunsundur ya da 20 bin liralık telefon bile senin ihtiyaçlarını karşılamıyordur.
herkesin doğru ihtiyaçlara hitap eden ürünleri alması daha akıllıca.
Ama ihtiyaçalrını iPhone pro Max görüyorsa ne yapacaksın arabayı satıp telefon mu alacaksın
Biz niye bu durumlara düştük diye sormak gerekiyor. Bir telefonu satın almak bu kadar zor ve ulaşılmaz olmamalı.