Oturduğunuz zaman 600-700₺'lik bir fark hissedeceğinizi zannetmiyorum. Kuponunuzda var hazır bence uygun olanı alın derim. Ben öyle yapardım en azından. Hayırlı olsun şimdiden.
Farktan ziyade malzeme kalitesi çok çok önemli hocam. Bir önceki koltuğu Tekzen marketten 750₺'ye aldım. Çok kalitesiz bir deri kullanmışlar 6 ay sonra deriler kolçaklardan dökülmeye başladı, garanti kapsamında değilmiş yaptıramadığım için 8-9 ay kullandıktan sonra sanayi esnafına deri kaplattırdım ancak yeni kaplanan deri de bir 6 ay sonra dökülmeye başladı ve bu sefer koltuğun her tarafı dökülmeye başladı. 1 yıl 2 ay sonunda koltuğun tamamını kaplatmak yenisinin almaktan pahalı olduğu için yapıştırıcı ile deri dökülmesin diye yapıştırmaya başladım(siyah siyah her yere dökülüyordu). 1 yıl 5-6 ay sonra ise amortisör ün kaynağı attı ve koltuk kırıldı. Tekrar gittim bu sefer sert tartıştık zira onu da benden bildiler. Sattıkları ürün 150 kiloya kadar, ben 75 kiloyum ama amortisörü kırabiliyorum... Gittim tekrar sanayine kaynakçı buldum, o da amortisörü sökmeden kaynak yapınca kaynak sıcağı amortisör'ü komple patlattı sonra çöpe attım koltuğu 2 yıl bile kullanamadım.
Görerek aldığım üründe bunları yaşadım, şimdi baya önyargılı yaklaşıyorum.