Merhaba arkadaşlar uzun süre kullandığım ama sektör değiştirdiğim için vakit ayırıp artık kullanmadığım özel yazılımı satıyorum ister pinterest'te kullanırsınız isterseniz diğer web trafik işlerinizde. admin paneline eklediğiniz her kelime sitenizde otomatik olarak bir menü oluşturuyor ve o keyword altındaki tüm altkeywordleri de sitenize resim+title+açıklama olarak çekiyor. Özellikle elle günde 100-200 adet botsuz özgün pinleme yapmak isteyen arkadaşlar tercih edebilirler. Her sayfaya otomatik 15 tane resmi pinterestten açıklamasıyla beraber çekiyor ve ortaya onedio sitesi gibi bir site oluşturuyor. keywordleri toplu olarak da ekleyebilirsiniz yani excell dosyasının içerisinde 100 tane keyword var ise bu 100 keyword otomatik olarak menü oluşturuyor ve sitenize 10.000 lerce adet resim çekiyor. tüm resimleri pinterestten çekiyor. Yazılımı daha önce subdomain oluşturmak için kullanıyordum yani 1 dakikada 1000 tane sub oluşturuyordum. şimdi ise aynı mantıkta domain için kullanılabilir. yani sanki 1000 adet subdomain sahibiymişsiniz gibi 1000 adet keywordlü büyük bir siteyi 1 dakikada oluşturabilirsiniz. Yazılımın Fiyatını işine yarayan herkes kullansın diye 500 TL olarak belirledim. Başka sorusu olan var ise yazabilir aşağıya örnek video bırakıyorum.
https://streamable.com/x9od4f