8 aydır üyeyim. Kimileri için belki de kısa ve çerez bir süre. Ancak günün belki de 10 saati burada aktifim. Ama şu konuları görmekten sıkıldım, bıktım. Artık yazıp rahatlamak istiyorum. ''En kolay yoldan nasıl para kazanırım'' ''Evden çıkmadan nasıl 5000tl kazanırım'' ''işe gitmeden para kazanabilir miyim?'' ''en kolay yoldan elimdeki parayı nasıl 2 katına çıkarırım'' ''aylık 10.000 tl nasıl kazanırım'' ''para kazananlar nasıl yapıyorsunuz anlatın'' ''en kolay para kazanacağım iş?''
Bu kafada olduğunuz sürece hiç bir şey kazanamazsınız. Bugün kazanırsınız yarın biter ancak anı kurtarırsınız. Ben anlamıyorum yani ne bu kolaydan elde edeyim, başka insanlar bir site kurup, bir youtube kanalı kurup nasıl ayda kolayca xx.xxx para kazanıyor. Böyle insanların hayatında 1 kez içerik üretmediğini düşünüyorum. Mesela geçen gün bir konu gördüm. Spotify ve netflix üyeliklerimi ödeyecek para çıkartmak için ek iş arıyorum. Spotify ort. 15 tl. Netflix de ortalama 15 tl. Yani sen aylık 30 tl'yi zevkin için ayıramıyorsun. Kalkıp çalışmıyorsun. Ama en kolay yoldan para kazanayım. Hem keyfim, rahatım yerinde olsun. Hem de para kazanayım. Arkadaşlar ne bu rahatlık isteği, ne bu kolay yoldan kazanayım isteği. Ben demiyorum ki herkes zorlansın, kimse kolay para kazanmasın. Ama babanız zengin değilse kolay yoldan para kazanmak diye bir şey YOK. O kolay yoldan site kurmuş, youtube kurmuş parayı götürüyor dediğiniz insanlar için söylüyorum bunu. Bir site kuruyoruz. Bunun kurulumu, günlük makale ve içerik üretimi. Anlytics üzerinden acaba kaç kişi girmiş, okunmuş mu, beğenildi mi, yarın ne yazsam stresi ve düşüncesi o kadar yoruyor ki bünyeyi inanın aylık 1000 tl bırakan sitenin stresi 1000 tl yanında hiç bir şey. Öte yandan Youtube. Düzenli içerik üreteceksin. Çektiğin videoda bir fikre sahip insanlara karşı düşmeden konuşup, fikrini belirteceksin. Kaliteni bozmayacaksın. Ama evinden oturup hiç bir şey yapmadan seni izleyen biri çıkıp '' ya var ya keşke youtuber olsam kolay yoldan parayı cebe koysam''
Demem o ki umarım bir an önce bu kafadan ve zihniyetten kurtulursunuz arkadaşlar. İyi forumlar.