Sektör: Youtube Mp3 İndir
Site için istenen fiyat: teklif
Sitenin aylık getirisi: 3.000 TL (Reklam, Link) (ekstradan fake indirme butonu ve kısaltma linki entegre edilirse +5000 tl gelir daha yapılabileceğini fark ettim)
Sitenin açılış tarihi: 2020 Ocak
Kategori, sitenin içeriği nedir: Youtube Mp3 İndir

Arkadaşlar siteyi 1 ay önce r10 üzerinden satın almıştım. Aldığımda düşüşte idi site, hiti 5 kat artırdım. Aynı şekilde sıralamaları da ciddi anlamda artırdım. Ve satma kararı aldım.

Aldığımda ahrefste organik hiti 250-300k civarı gözükürken şuanda:

bu şekilde bir yükseliş söz konusu. Sitede reklam anlaşması yaptım popunder olarak aylık 2000 tl getiri sağlamaktadır. Ekstra sattığım footer linkler ve reklam alanları aylık 500-1000 tl arası getiri sağlıyor. Ben fazla satış yapmadım açıkçası. Onun haricinde dilenirse popcent yada indirme butonu reklamı alınarak ekstradan +2000 tl daha gelir sağlanılabilecek bir sitedir. Ama şuanda garanti olarak aylık 2000 tl gelirli şekilde teslim edeceğim ve yapılan mevcut pop reklam anlaşması en az 3-4 ay daha devam edecektir. Dilerseniz anlaşmayı iptal edip başkasıyla daha yüksek rakamlardan da çalışabilirsiniz. Fakat mevcut reklamı veren kişi arkadaşım olup uzun süre çalışacağının garantisini ben bizzat veriyorum.

Yüksek hitli ve yükselişte bir site arayanlar için ideal bir sitedir. Özellikle indirme reklamı belkide 4-5 bin tl bile kazandırabilir aylık ben eklemedim hiç. Eğer satış olmazsa o tarz bir şey yapabilirim. Onun haricinde siteye hacklink çalışması vs yapılmadı.

Genel olarak detaylar bu şekilde. Adsense reklamı eklenemez politikalara uygun değildir. Fakat başka bir reklam firması ile gösterim ve tıklama bazlı da anlaşma yapabilirsiniz. Yani önü açık bir site ben aldığımda ikinci sayfadaydı ana kelimelerinde 1 ayda 3. sıraya kadar getirdim ve daha da yükselecektir.

Detaylı pm istemenize gerek var mı bilmiyorum ama detaylar bu şekilde zaten. Ekstra verebileceğim fazla detay yok.