Aylarca sıfır domainlere makale dizip seo ayarlarını yaparak çok sayıda onay aldım lakin artık malesef işe yaramıyor diyebilirim.
Hizmetin şeklini değiştirdim
'Kurulu sitelere adsense onayı' olarak devam ediyoruz.
Özgün makaleleri hazır olan arkadaşlara makalelerini yayınladıktan sonra onay konusunda yardımcı olabilirim. Ama boş domainlere sıfırdan makale bulup site kurmuyorum.
Bugüne dek 15'e yakın siteye onay aldık, alamadıklarımızdan da dersler çıkarıp önemli tecrübeler edindik, bu konunun içinde ve ticaret puanı bölümünde referanslarımızı inceleyebilirsiniz..
Yeni iş alım şartlarım aşağıdaki şekildedir;
- Ücret xxx TL
- Pahalı ve masraflı taktikler kullanmaya başladım. Mecburen hizmet ücretine yansıyacak.
- Hizmet bedeli, ticari referansları iyi olan arkadaşlardan onay sonrasında alınır.
- Domain seçme hakkım bulunmaktadır, hizmet vereceğim sitede bir kaç ön inceleme yaptıktan sonra şartlarıma uygun görürsem işleme başlarım.
- Herşeye rağmen onay garantisi verilmez, Google'ın sağı solu belli olmuyor, o yüzden şimdilik parayı peşin istemiyorum.
- İş teslim süresi en az 1 aydır.
30 Mart 2021: @Kokpit; hocamın şahsıma emanet ettiği 2.sitesine de onay almış bulunuyoruz. Hayırlı kazançlara vesile olsun inşallah
2 Şubat 2021: @Kokpit; hocamın sitesine onay aldık, R10 vesilesiyle tanıştığım dürüst insanlardan biri olduğu için zaman buldukça yeni sitelerini onaylatmaya devam edeceğim, hayırlı kazançlar dilerim
15 Ocak 2021 Forum dışından bir kardeşimizin sitesini onaylattık, Hayırlı olsun 7 Ocak 2021
Yeni senenin ilk onayı
@ReCRuit; hocama nasip oldu. Daha önce de 1 domainine onay almıştık. 2. onay Hayırlı olsun..
Sıcak Gelişme: 18 Aralık Cuma
Forum dışından ulaşan bir arkadaşımızın sitesini onaylattım. Hayırlı Kazançlar Dilerim..
7 Aralık Pazartesi 2020: @webvo; hocamın 4.sitesine de onay almış bulunuyoruz. Hayırlı olsun
4. onayımızıda aldık Maşallah iyiki tanımışım hocam sizleri yeni çalışmalar devam ediyorum hem sohbeti hem yaptığı iş muazzam şiddetle tavsiye ediyorum
3 Aralık Perşembe: @webvo;hocamın 3. domainine de TR onayı aldık.. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin kardeşimizin yeni sitelerine çalışmaya devam ediyorum. 2 Aralık Çarşamba: @mmcn; arkadaşımızın domainine yurtdışı onayı aldık, Hayırlı bereketli olsun.. 26 Kasım Cumartesi: Şahsi domainime İngiltere adsense onayı aldım.
19 Kasım 2020 Perşembe: @ReCRuit; arkadaşımızın domainine İngiltere Adsense onayı aldık. Çalışmaya devam ediyoruz 16 Kasım 2020 Pazartesi @webvo; arkadaşımın bir sitesine daha onay almış bulunmaktayım, elimdeki sitelerin onaylarını alıp sahiplerine teslim ettikten sonra yeni iş alımlarını başlatmayı planlıyorum. Herkese hayırlı çalışmalar
15 Kasım 2020 Pazar itibariyle şahsi domainime bir İngiltere Adsense onayı daha aldık. Bir önceki İngiltere Adsense Onay Hikayemizi Okumak İsterseniz Bu Linke Tıklayınız [QUOTE=CanKzlsn;1078432645]Hayırlı olsun abi
[/QUOTE]
@cagrimedya; hocam sağolsun her konuda adım adım bilgilendirerek haberdar etti beni inşallah sürekli olarakta devam edeceğim kendisiyle herkesede gerçek anlamda tavsiye ederim ilginize çok teşekkür ediyorum
2. onayımızıda aldık ilgi ve alaka oldukça iyi şiddetle tavsiye ederim
Arkadaş ile sürekli çalışma konusunda mutabık olduktan sonra 10 güne kalmadan onayımızı aldık. Mütevazi kişiliği ile ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdi diğer domainler geçeceğiz.
kendisiyle ilk denememizde onay aldık. çok titiz bir şekilde sitemle ilgilendi, tüm eksikleri belirleyip düzenledikten sonra onaya gönderdi ve hemen onay aldık. Diğer sitelerimde de güvenle çalışma yaptıracağım. bir kez daha teşekkürler
4. onayımızıda aldık Maşallah iyiki tanımışım hocam sizleri yeni çalışmalar devam ediyorum hem sohbeti hem yaptığı iş muazzam şiddetle tavsiye ediyorum
Kanıtlı görsellerin daha fazlası konu altı yorumlarda mevcuttur. Herkese hayırlı bereketli kazançlar dilerim...