sungurbey97 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 saat boyunca benim bilgisayardan kaynaklı sorunu çözmeye çalıştı. Gece saat 2 de bile aradım yardımcı oldu. hesaplardan sorunsuz reklam çıkılıyor. Muhammed hocam bu işin sefiridir 👏
AvexisClaneus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 adet hesap alındı. Muhhammet hocam çok ilgili her soruma sıkılmadan yanıt verdi
karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün aldığım hesapları bugün kullanmaya başladım son videoyu gerekirse 2-3 kez izlemenizi öneririm başlarda reklam çıkamadım lakin görseli değiştirip videoda atladığım bir iki noktayı yapınca reklamlar aktif ettim emek verilerek yapılmış bir program emeğinize sağlık
corel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@mami74; Bu Adam Facebook un gerçek anlamda argoritmasını cözmüş biri son güncellemeden sonra her şey daha kolay olmuş ve videosundaki anlattığı her bir harfin bile eksiksiz karşılığını gördüm TEBRİKLER kardeşim
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim.

dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan Mami hocamı kim meşgul ediyorsa telefonu kapatsın :d Adama ulaşamıyoruz arkadaş
O kadar yoğunluğun içinde güldürdün hocam Allah'da seni güldürsün İlk kurulumlar çok olduğu için telefonu kapatmadan başka telefona cvp verme durumu oluyor ama sonrasında sadece hesap transferler olacağı için daha kola ve sakin olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam satın almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Tel: 0546 855 56 49

Dip Not: Fb reklamlarında tecrübe sahibi olmayan - konuyu okumadan hesap satın almak isteyen arkadaşlara artık satışım yoktur.
Örnek;
https://www.r10.net/sikayetim-var/25...ayetciyim.html