tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme adresiniz İrlanda ise lütfen şu yazıyı oku https://support.google.com/adsense/answer/1322031?hl=tr
Eğer ödeme adresiniz İrlanda değil ve Türkiye'de yaşıyorsanız:
Bu durumda, ödemeleriniz İrlanda yasaları çerçevesinde kurulan bir şirket olan Google Ireland tarafından yapılır. Google ile yaptığınız anlaşmanın şartları uyarınca, sağlanan hizmetler karşı tarafın ödemesine tabidir. Bu nedenle, 2006/112/EC Konsey Direktifi'nin 196. maddesine göre KDV, alıcı şirket olan Google Ireland tarafından karşılanacaktır.

Ama yinede en doğru bilgiye ulaşmak için mali müşavirinizle veya vergi dairesinden bir yetkili ile görüşün forumda olan konulara baktım çoğunun sitesi ticari amaç güdüyor ve itiraz edenler 1-2 kişi sayısı gerçekten kapınıza vergi dairesi dayandıysa bu bilgisiz olduklarını gösterir gidip kendilerine açıklama yapabilirsiniz sorun yaşamaya devam ederseniz itiraz edip bir mail göndermeniz yeterli olur
Ek olarak ben de sizin gibi başta vergi endişesi vesayre içindeydim Antalya da bir vergi dairesine gidip durumu anlattım karşıma baya iyi bir insan çıktı ve bana detayları anlatıp vergi ödememem gerektiğini söyledi bu sanırım biraz şans meselesi sorularınız varsa sorabilirsiniz
sen kazanmaya devam et şöyle 4-5 sene içerisinde 300 500 bin kazan o vergi dairesi sana ne yapıyor sonra otur izle senelik bir miktar kazancın peşine pek düşmüyorlar ama bu kazanç artarsa bir gün kapınıza geliyorlar hele ki ülke sadece vergilerle ayakta duruyorsa