Vergi ödemiyorum zaten adsense den vergi ödemek saçma adsense kesiyor diye biliyorum 4 yıldır 10k üzeri para kazanıyorum vergi dairesi kapıma dayansa bile itiraz ederim bununla ilgili bir sürü konu var bakmanızı öneririm ticari bir site olsa şirket kurmanız ve vergi ödemeniz gerekiyor detaylara inince sırf adsense den kazanan bir site için vergi ödenmesi tamamen saçma bir durum
hocam bu yaklasim maalesef dogru degil. Bende yillardir sizin gibiydim ama artık işi sıkı tutuyorlar.
29 yaşını doldurmadıysan 75.000-TL ye kadar vergi ödemessin hocam.(gelir vergisi)
İstediğiniz kadar itiraz edin hocam. vergi dairesinin dikkatini çektiğinde illa ki çağıracak. Gelecek cezayı anca mahkemeye taşıyıp zaman kazanırsın. Devlet, gelirin varsa vergisini ödeyeceksin diyor
erhan hocam, çalıştığım şirketin kuralları memuriyet gibi o yüzden aileme açmaya düşünüyorum. Aslında evin tüm giderleri annem üzerine fakat emekliliği olmadığı için şirket açınca kendisine bağkur borcu çıkacak. O yüzden babamın üzerine açıp gider gösteremeden direk gelirin yüzdesel olarak vergisini ödeyip kafam rahat bu işleri yapmak istiyorum. Aklımdaki soru babam annemin üzerine olduğu evi sözleşme yapmadan ofis olarak gösterebilir mi acaba ?