Niye kızsınlar hocam. Pişkin pişkin kalırsa pm yazan utanmıyor da bunu dile getirmek mi sorun oluyor 😂 domainin alış fiyatı bellidir. 1 ₺ ye satın almak isteyen de en hafif tabir ile mezarcıdır. İhtiyacı olan zaten 1 lira teklif vermez. Maksat ya tutarsa... Post kasmak da cabası 😂
Not: Serbest piyasa diyenlerle tartışma niyetinde değilim. İnşallah bunu diyenler 1 liradan paraları kazanmaya devam ederler. Seneye oyuncak bebek alırlar bu şekilde 😂
Sizi destekleyeyim biraz.
İşine yaramayacak olan bir alan adına düşük fiyat vermek genel olarak tiynetimizde var. Burada amaç sadece ölü fiyatına domain aldım demek için yapılan girişimlerdir. ice.com 8.5 milyon dolara satıldı. bana gelip sana verelim deseler, "ha 3 harfli bi domain, iyiymiş.. ama benim ne işime yarar ki" diye düşünür ve bir projede kullanmayı düşünmüyorsam sıcak bakmam, hatta "ne biçim domain" bile diyebilirim.
Burada domainlere verilen değerler teklifler kişinin amacını ve tiynetini de ortaya koymaktadır. Yoksa ciddi ciddi ice.com ile ilintili bir projem olsa, işime çok yarayacaksa, paramda varsa veririm 9 milyon doları.