Birden fazla model var. Dropshiping veya FBA modellerinde çalışılıyor. Kabaca, dropship yaparken, satışa koyduğunuz ürünü sattıktan sonra sipariş verip alıcı adresine yollatıyorsunuz. FBA modelinde ürünü Amazon depolarında stokluyorsunuz. Dropshiping modelinde ödemenin hesabınıza gemesine kadar olan süre nakite dayansanız yeter. Diğer modelde stok vs maliyetleriniz var. Yazılım şu bu... Ben yapmıyorum, bildiklerim internette okuduklarım, izlediklerim kadar. Kimse dört dörtlük anlatmıyor zaten, ücretli eğitimler dışında. Sıfırdan değil, önce kaynakları inceleyip belirli bir donanıma sahip olup, daha sonra aklınızdaki soru işaretlerini, eksik klan noktaları sorarsanız ilerleyebilirsiniz. Sıfırdan sorarsanız kimseden doğru düzgün bir şey alamazsınız.
Diğer mesajlara gelince, çok deli kazana da var, benim de tanıdığım kimseler oldu, çok ciddi batanlar da oldu. Dün biri dediki sadece dropshipten bir tanıdığı 100.000 lira ters gelmiş. Yahu nasıl olur diyorsun, eh, adamın hesabı bloke etmişler ödeme almadan evvel. Ciddi paralar kaybedenler de oldu. Genelde anlatılana göre, başarı oranı düşük, %10 ve altında. Başarı için sistemi çok iyi tanımanız lazım, Amazon kurallarını iyi kavramanız lazım, sonra da bu işe ciddi eğilmeniz lazım.