MeexSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ta bir yıl önce ucuza domain aldım. Bu domaini 1 hafta önce aldım. O kampanya bu kampanya değildi. Sizce ozamanki kampanyaya katılsak bunu etkiler mi?
Ayrıca 1 yıl önceki mailimi hatırlamadığımdan yeni maille kayıt oldum amaç üst üste faydalanmak değil..
Sadece bir kez faydalanabileceğimiz kampanyadan 2 defa faydalandınız ve ikinci domain silindi şuan firmayı kötülüyorsunuz acaba doğru mu anlıyorum ? Birde farklı mailler kullandım diyorsunuz zaten sıkıntı orada aynı maili kullansanız size uyarı verir baştan bu kampanyadan faydalandınız daha önce diye. Şuna benziyor ben r10’a ayrı bir maille 2. Üyeliği açtım beni multiden banladılar, r10 kötü bir yer diye gidip başka bir forumda konu açmanız kadar saçma şuan açtığınız konu. Koskoca firma yıllardır bir hatasını görmediğim tek yer belkide. Domainin süresi dolar üzerine 12 gün geçer size epp kodu verir. Bizim bazı yerli firmalar 1 gün geçse size geçmiş olsun der ellerini ovuşturur hadi öde bakalım 10 dolar bize epp kodu yoğğ kardeş diyorlar. Godaddy alım yaparken bir harf hatası yapmışım. A harfi yerine o yazmışım kelime içerisinde. Aradım Türk bir beyfendi çıktı yardımcı oldu direkt iade yaptılar domaini silip. Sizden haberdiz para da çekmez üye olurken otomatik yenileme seçeneğini seçmişsinizdir. Son olarak domain silindiyse size mail gelmiştir acaba baktınız mı mail kutunuza ve gereksiz klasörünüze. Aynı kampanyadan 1 euro yada 36 TL civarı olandan yine domain aldığınızdan sizden bazı bilgiler istemişlerdir. Aslında firma yine adamlık yapıyor o domaini silerken. Herhalde diyor bizden daha önce alışveriş yapan arkadaşın bilgileri ile 2. Bir domain alınmış, sanırım kredi kartı dolan-diriciliği var burada diyip son alınan domainin kayıtlı olduğu maile sen hayırdır diye dönüş yapıyorlar. Sizde o maile yanıt vermediyseniz domaini silme sürecine almışlardır ve paranız iade olmuştur, banka hesabınıza bakın para iadesi olmadan iptal de yapmaz yani bu arada öyle kral bir firmadır. (Üşenmedim yazdım. İşin uzmanı benim diye bir iddiam yok ama bilen bilir piyasada alan adı kaydetmediğim firma yok sanırım, her firmadan domain almışlığımız var yıllar içinde şu veya bu uzantı ucuz kampanyaları gibi nedenlerden).