Oldukça güzel tarayıcı.
Ben default tema kullanıyorum ve arkaplan resmini kapatıyorum.
Geceleri özellile karanlık sayfa zorla özelliği çok güzel. Böylece gözlerinizi yormadan rahatlıkla internette gezinebiliyorsunuz.
Ayrıca VPN özelliğide cabası.
Ben Chrome bıraktım artık sürekli kendisini kullanıyorum.
Size bir tavsiye daha vereyim. Opera GX kendi reklam engelleme eklentisi yerinde Opera Web Storeda bulunan Ublock Origin eklentisini kullanın.
Daha stabil ve daha hızlı.
Operanın kendi reklam engelleme eklentisini kullanırken bir çok sitede eklentiyi devre dışı bırakın uyarısıyla karşılaşırken, Ublock origin sayesinde rahat rahat dolaşabiliyorsunuz.
Ayrıca en sevdiğim 2 özelliğinide resimler ile göstermek isterim. 1.Özellik başlangıç sayfasına çok sık girdiğiniz siteleri rahatlıkla ekliyebiliyorsunuz. Böylece hem zamandan tasarruf sağlıyorsunuz, hemde derli-toplu bir şekilde çalışma ortamı sağlıyorsunuz. Görselliğide gayet güzel oluyor ayrıca.
2. Bu özellik ise youtube yada farketmez herhangi bir video izlerken rahatlıkla o videoyu ekstra bir pencere olarak ayırabiliyorsunuz. Böylece forumda gezerken yada masaüstünde çalışırken ufak pencerede videonuzu veyahut şarkınızı dinleyebilirsiniz. Yıllardır operanın en sevdiğim özelliğidir. Ben forumda gezerken sürekli kenarda haberleri açarım ve takip ederim.

( Örnek aşağıda resimdeki gibi gözükmektedir. Sağ üstte NTV Canlı Yayın açıktır. İstediğiniz gibi büyütüp, küçültebilir ve dilediğiniz yere konumlandırabilirsiniz. )