cpanel full yedeğim mevcut (400 mb) .. sağlam hızlı güvenilir bir hosting hizmeti arıyorum .. Türkiye lokasyonlu bir hizmet istiyorum , seo ayarlarını yaptığım ve google news kayıtlı olduğu için site anında indeks alıyor buna cevap verebilecek olması ilk tercihim.. zaten 1 tane site barınacak, sınır, sorun istemiyorum.. sitem aşırı hitli değil 200 ila 1k arası ortalama hiti var cpu çok yoracak bir işlemi , eklentisi de yok.. yüzlerce sitenin barındığı bir IP ve reseller istemiyorum.. Gerekirse IP de satın alabilirim , ama firma zaten bir kaç tane site mevcut gerek yok derse almayabilirim... Hosting iyi yapılandırılmış, uygun fiyat ve kaliteli olmalı.. 3 aylık 6 aylık ve yıllık tekliflerinizi bekliyorum..
Merhabalar,
Aşağıdaki link üzerinden ekonomik fiyatlı cPanel Hosting paketlerimizi inceleyebilir,dilerseniz özel ip adresini aylık 6 TL + KDV ödeyerek alabilirsiniz.
https://www.verigom.com/web-hosting/
Premium Hosting paketini haber siteleri için tercih edebilirsiniz. Taşıma tarafımızca hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Merak ettikleriniz için canlı destek üzerinden bizlerle iletişim kurabilirsiniz.
Saygılarımızla,