Hocam yazılım olarak omeamz yimi kullanıyorsunuz? Suspendde sizlerden ne istediler siz ne gönderdiniz orayı çok merak ediyorum. Satıcı hesaplarım hazırda bekliyor. Açıklar şu anda ama satış yapmıyorum suspend konusunu anlamadıkça. Yazılarınızı okuduğumda suspend olunca ara depo dan aldığınız faturalarımı gönderdiniz? Benim başlarsam kullanacağım yazılım oneamz olacak. Yazılımın yetkililerinede sorduğumda yazılımımızdan aldığınız fatura ile açtırabilirsiniz diyorlar ama ben yinede işin detayını öğrenmek istiyorum. Sizi gelen mail i ve sizin yazdığınız appeal ı ve gönderdiğiniz faturaları sorun olmayacaksa bizimle daha detaylı paylaşırsanız sevinirim. (Paylaşmak derken faturaları değil sadece bu faturaların neler olduğunu) Yani fatura konusunda hangi faturaları gönderdiniz? Amazondan ürünü aldığınız faturalarımı gönderdiniz? Birde ek belge fln gönderdinizmi?
Merhaba, yazılımı ilk defa duydum farklı yazılım kullanıyorum. buradan inceleyebilirsin
https://bit.ly/39qYQXM
Appeal'da amazon faturaları, depo sözleşmesi yeterli oldu eğer ek belge isteselerdi depo faturalarım, kargo labelleri ve bana ait tracking kodları da vardı bunları da talep ediyorlar appeal'a bakan kişiye göre farklılık gösteriyor tabi ki belge kadar orada anlatılanlar çok daha önemli word'de küçük puntoda 5,5 sayfa tutmuştu 3 aşamada detaylı olarak açıklama yapıldı.
-sorunun temel nedeni , -çözümü için yapılanlar , -gelecekte olmaması için alınan önlemler