Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
-Şimdi anladığım kadarıyla aylık ücret haricinde ilk etapta imza sürgüsü ücreti ödüyoruz ? Yanlis isem düzeltirseniz sevinirim.
-ikiside ortalama ayrı mukellef.co indirimli olarak devam ediyor. Esirket kampanya başlangıç fiyatı anladım burayı.
-1991 liyim. Ocak ayında 30 olacağım eyer şimdi olursam 3 yıl boyunca muaf oluyorum ?
-sanal ofis de kiralama yaptığımda ksogeb ileride orayı kullanılır miyim?

-Şimdi anladığım kadarıyla aylık ücret haricinde ilk etapta imza sürgüsü ücreti ödüyoruz ? Yanlis isem düzeltirseniz sevinirim.
imza beyannamesi çıkartmak sana kalmış bir şey. Mali Mühür yeterlidir fatura kesmek için. Mükellef te tüm işlemler mali mühürle yapılır.

-ikiside ortalama ayrı mukellef.co indirimli olarak devam ediyor. Esirket kampanya başlangıç fiyatı anladım burayı.
-1991 liyim. Ocak ayında 30 olacağım eyer şimdi olursam 3 yıl boyunca muaf oluyorum ?
hayır. 29 yaş bitti mi muaflık biter. genç girişimci desteği adı üzerinde. ki aralık ayında açacak varsa ocağı beklemesi daha mantıklı. aralık ayında açılacak şirket için boşuna boşuna 1 yıl gider.2020 2021 2022 diye sayarlar. ocakta açarsa 2021 2022 2023 diye muaflığı olur. ayrıca genç girişimci desteği için şirket açıldıktan sonra 15 gün içinde genç girişimci destek dilekçesini sgk ya vermelisiniz. 1 - 2 ay bekleyip gitmeniz durumunda işlem yapmıyorlar. aylık 900-1000 TL bağkur ödersiniz.

-sanal ofis de kiralama yaptığımda ksogeb ileride orayı kullanılır miyim?