Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, geçen gün ben en çok bilinen 2 siteden eniştemin oğluna bilgisayar topladık 5500 TL ye monitör dahildi. Fakat çok iyi bir sistem olmadı, çıktık gittik Vatan Bilgisayar'a orada i3 9100 F li ve 1650 ekran kartılı bir sistem topladılar 24" monitör dahil 5300'e geldi.. Bende çok şaşırdım fakat böyle sistemleri hazır sunuyorlar. Parçalara tek tek baktım, toplasan 7200 e filan geliyordu. Şimdi diyeceğim o ki, sizin monitör ile 8500 TL diye direk fiyat vermeden, gidip i5 li ya da i7 li işte şu ekran kartlı ya da AMD şu işlemcili bir sistem toplatmak istiyorum deyin, size sistemden kontrol edip toplasınlar çok iyi fiyatlar çıkabiliyor. Tavsiyem bunu Pazar günü giderek yaptırmanız olacaktır. İşlemci ve ekran kartı ile güzel indirim oluyor yani sizin parçaları bakıp topladığınız fiyatların çok çok altında. Bende aynı şekilde bilgisayarımı parçaları seçip 4 sene önce Vatan da toplattım çok memnunum. Fiyatları dışarıdan yüksek gözüküyor kesinlikle ama gidip hazır sistemlerinden toplatın.
Tavsiye için teşekkür ederim. İlk fırsatta Vatan'a gidip bunu deneyeceğim. Bakalım nasıl bir sistem çıkartacaklar.