Metin2'yi yabancılar yapmıştı ama tutmadı. Oyuna girmek işkence gibi bir şeydi. Tutabilir.
Şuanda Knight Online Mobile var birebir aynısı birkaç arkadaş yapmışlar, bende oynuyorum çok güzel ve zevkli.. En az 1000 - 2000 arası oynayanı var

ve sürekli cash alip kummand ve oto kutu toplama trina vs satılıyor oyun Beta da olmasına rağmen. Kesinlikle aynı dosyalar ile yapsınlar çok tutulur insanlar her zaman telefonundan oynayabilecek vs..
Silkroad'ın mobil oyunu var zaten.
Silkroad'ın mobil oyununun orjinal Silkroad ile %1 bile grafik olarak alakası yok.. Benzerlik tamam fakat çok kötü grafikler vs oynanış hiç beğenmedim ilk Beta da oynamaya başladım sonrasında da aynı şekilde. Fakat demek istediğim, bildiğimiz Silkroad düşünün herşeyi aynı görüntü vs ile mobilden girip oynadığınızı ? İşte yukarıda bahsettiğim Knight online birebir böyle..
Bu konumda da ondan bahsettim ama yanlış açmışım sanırım ticari konu olarak gözüküyor.
Yıllarca hayalimdi, en son daha ilk demo test betasini kullandim apk halinde ilk demosu sadece arena kismi vardi sildim pazar sistemi vb getirmislerdi tekrar girdim fakat oynanabilir bir düzeyde değil gelir olarak pus yeterlj olmayacaktir
Hocam şuanki hali gerçekten güzel.. Bende yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum bir ara girdim dediğiniz gibi tek morodon vs vardı arena filan dediğiniz gibi ama sarmadı dedim Beta bitsin başlarım, şuanda oynanacak düzeyde Beta 2 ye getirdiler büyük ihtimale 5-6 ay sonrasında normal açacaklardır birçok şeyi fixlediler CZ filan var çok zevkli PvP yapılıyor..

Bende 1 hafta oldu yeniden yükledim. İnsanlar deli gibi cash alıyor bir görseniz. Şimdi bahsettiğim durum bu aslında aynısının Silkroad ve Mt2 si olsa çok tutmaz mı ? Şuanda böyle birşey yok ben çok fazla bilgisayar oyunları oynadım fakat artık sıkıldım, mobil bakıyorum hep çünkü daha iyi her yerden anlık gir oyna serviste, yolda vs vs..