Merhabalar bu konu açmakta ne kadar kararsız kalsam da bunu yapmak zorundayım. Bir sitemim var fakat bu R10'a özel değil. Genel bir konu genel bir dola**cılık..

Öncelikle baştan hikayeme başlıyorum, bir internet sitesi için, kendi kaynaklarim haricinde de backlink ihtiyacı duydum. Ve herkes gibi forumda sosyal link kategorisine girdim. Birkaç hizmet verene mesaj attim, sordum linkleri paylasmadilar (doğal olarak) bende ücretini nakit olarak teslim ettim. 3 gün sonra bugün hizmetlerim teslim edildi.
Hadi gelin beraber inceleyelim;
Sevgili onlarca satış yapmış yillardir bu yöntemi kullanan arkadaşımın ilk aldığı backlink. EDU backlink adı altında satış yapiyor.
Bana onlarca link çıkışı var ve yorum backlink demedi satışında belirtmiyor. Ve sitede birçok ad**lt link çıkışı var. İnsnalar an*i seo için kullaniyor. Fakat Arkadaş ısrarla faydalı diyor

Evet sevgili arkadaşlarım 2.siteyi de inceleyelim biraz daha tilt olalım mı

Aynı tas aynı hamam devam ediyoruz.

Arkadaşın adını vermiyorum, sitemim neden biliyor musunuz?

1-Hizmetinde sadece Edu backlink yazıyor.
2-Link çıkışını, alınan backlinklereri göremeyecek analizini yapamayacak birisi ama SEO UZMANİ sözle.
3-Ve aciklamama rağmen kaliteli olduğunu savunuyor beğenmiyorsan disawow edersin diyor.
5-Ben zaten yaparım onu 15 liralık hizmetten medet ummuyorum, mesele cebindeki sayılı parasıyla başarı elde etmeye çalışan kardeşlerimin hakkını yemen.
6-(insanlar gerçekten bunu faydalı sanıyor)

Kusura bakmayın @Yeniceri; moderatörum etiketliyorum. Şikayet konularinda devamlı sizi gördüğüm için sormak istedim. Bu arkadaşı şikayet etsem ne olur? Amacım iade almak değil, hizmetinin kalitesini arttıran kadar kaldırması.

2.olarak sayın hocalarım kusura bakmayın sözlerini de etiketliyorum hepiniz backlink SEO konusunda uzman adamlarımız çalıştık, işlerinizi takdir ettim yorumlarınızı bekliyorum. @MSK; @Empat; @Backlinkim;
Herkesin bir farklı yöntemi var hayatımda bu kadar berbatini ilk defa görüyorum...

Daha da90+80+70 diye alınan backlinkler var o konulara girmiyorum bile yüzümüz kızarır vallahi...

Vaktinizi aldım kusura bakmayin, ama sabır bir yere kadar. Konu yanlış yerde ise tasinabilir, rica ediyorum silinmesin.

(Konuya etiketledigim kişiler hizmet aldığım ve memnun kaldiklarimdir. Etiket amacı sadece görüşlerini burdan almaktır. Kusura bakmayın)...